Tak mowisz duzo zaraz sprubuje odpisac ale nie pokoleji
![:sad:](./images/smilies/icon_frown.gif)
....
Tak myslisz ze ja chce mad gank itd. Ale to nie jest to. Proste jest ze jak mozemy wjebac kazdej guildzie w dupe jak sa even numbers, to po chuj im nawet dajemy szanse? Jak mamy advantage to czeba brac.
Tak pamientam jak nas 3 w dupe dodalismy TBH. To wlasnie byla koordinacja jak oni napisali na bv ze wlecielismy w 3 z explode a potem was dwoch eb a ja juz in vas mani na rannego i jeden z nich trup. Wlasnie chce zeby caly guilda mogla to robic. Ja mam super plany jak dzielic na kto dumpuje i kto leczy ale nie bende mowil takim newbisa jak sa w guildzie. Musza mi pokazac ze umiejom rozkazoch suchac najpierw. Jak mi jakisz smierdziel mowie ze mu sie arpon nie podoba jak mu mowie zeby ubral. Co to kurwa jest? Taka mala zecz a wybzyda w chuj. Widocznie wie lepiej to po chuj bende go uczyc.
Dlamnie wyglond guildy jest bardzo wazny. Jak sie paczy na guilde ubranom jednakowo to sie ludzie bojom. Widza ze to nie jest banda newbisow tylko jedna cala organizacja. 10 tak somo ubranych moze biegac w kulko i nigdy nikogo nie szczelom. Mamy 4 linie textu nad glowom (immie, faction napisy i guildy) to zanim ktos nawet sie kapnie kogo ma bic to on juz bendzie pol screenu wyze. Pol screenu wyze nie bendzie juz na tamtego screenie ale kazdy w guildzie go bendzie mogl leczyc. Proste to wszystko jest. Ludzie sie musza nauczyc myslec jako druzyna nie jako jedna osoba.
O trenowaniu na tc to kurwa 8 miesiency gadam i nikt nie sucha, jak bym do sciany mowil. Prawde jest ze jest w chuj ludzi w guildzie co jak grajom w grupie 4 dobry to wyglondajom na pro. Ale pozbierasz ich razem to wszyscy padnom do dwoch UDL. I co to kurwa jest? Albo gozej jeszcze do spawna
Takich tempych czeba wystrugac. rozdajesz im czerwone aprony i bendzie jasne jak idziesz gdzies i jest 4 w czerwonym i tylko ty bez ze tylko cos zlego moze sie stac
Lepiej nie isc. Mozna na TC zabrac tych ludzi I powoli wystrugac.
Ja sie dze zawsze jak ktos pada z gupiego powodu. I sie ludzie dziwiom czemu. Moze byc 50 newbisow i ty mozesz zabic 40 z nich, ale jak oni ciebie zabijom na koncu to kto wygra? W ich muzgu oni sa l33t. Pomysl czy ktos by pisal jakiesz gupoty gdzie kolwiek o guildzie gdzie tylko jeden czlowiek pada raz na miesionc albo cos takiego. To by pisali ze sie ciesza jaki to homor zeby zabic jednego z nas. Wazniejsze jest ze nikt nie pada niz ile ludzi zabijasz.
Moj problem jest chyba ze jestem za mily. Ze prubuje ludzi wysluchac jak mam pomysl zamiast mowic im jak ma byc. Bo sie boje ze strace ludzi bo sa za tempi zeby wysuchac
Ash granie jak AaA moze byc fajne. To moze ci dawac "rush" albo cos. Ale powiedz ilu ludzi by bylo w takiej guildzie? Chyba tylko ty
Ja wiem ze nie jestem AaA kandydat. Wiadomo ze tobie sie nudzi w chuj, jestes dobrym Gmem bo i tak grasz z guildom.
Jeszcze mi chodzi ze nasza guilda nie stoji za niczym. Tylko jest nastempna jakasz guilda bez dyrekcji. Tak jak ash mowil o takeover of wind albo cos takiego, swietny pomysl. Tylko ze ja bym nic takiego nie prubowal z nasza guildom. Jak mowie nie bij orka bo chce byc na dobrych termach z orkami, to jakisz chuj mi mowi "Czemu?" Ja takich chujow chce zabic IRL. Potem gadam z kandydatem na dowudze orkow ze bym chcial zeby nas nie pszezywali "humiees" tylko cos innego moze evil ones albo cos, to jest wielki honor btw. To on mi mowi ze orki by sie na to nigdy nie zgodzily bo dziencioly takie jak crane i harry i infamous co chodzily do forta co dziennie tempic orko i dry lootoali nam dali zle immie z orkami. To mnie wkurwial. Con reskilluje Blackoaks w chuj jak mu mowie zeby pszestal. Co nastempne? Idziecie byc DT? Isie dziwic ze nikt nas nie respectuje bo sie ludzie jak chuje zachowywujom. Chcial bym zrobic troche RP w guildzie. Miec znajomosci z innymi grupami, moze no loot walki, i jakies dungeony klaimowac itd, ale to nie mozliwe jak sie ludzie zachowujom jak chuje. Nie rozumiesz ze co ty robisz to calom guilde brudzi.
I tak jak ktos to czyta i nie nazywa sie Ash, Bali, albo Ferg, i mu sie nie podoba, to lepiej niech sie nie odpisuje. My prubowaliszmy do smierci zrobic dobra zabawe dla wszystkich, a tylko nazekan suchamy :/