Nokiu$ napisał(a):
Pełnoletni = Dorosły?
Uzyskanie pełnoletności jest momentem formalnie oznaczającym dorosłość (mylnie utożsamianą z dojrzałością).źródło :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Doros%C5%82o%C5%9B%C4%87Jest masa kryteriów. Jedne spełniam, inne nie - podobnie jak większość was.
No ja Panowie kurwa nie wiem... Ale według mnie to jest wlasnie czlowiek z zerowym poczuciem humoru i ze skrajnie beznadziejnym podejsciem do wszystkiego :<
NOMINACJA!!!
Cytuj:
Z punktu widzenia prawa RP jestem już dorosły. Więc jak mogę na siłę być kimś kim jestem? Owszem, mogę starać się ZACHOWYWAĆ jak dorosły, bo trzeba przyznać, że 19nastoletni młokos taki jak ja nie dojrzał na tyle, by móc się identyfikować z osobami starszymi, dojrzalszymi, bełkotbełkot... Eee, zresztą jeju jeju czarodzieju, nie macie niczego innego do roboty? Jak tam ktoś już wcześniej trafnie zauważy, to chyba dobrze, że nie ma mnie w ankiecie. Ja się cieszę i ch.
Ciezko chyba Ci wyjsc ze znajomymi na piwo bo jak w wieku 19 lat pierdolisz kocopoly jak 60letnia polonistka z podstawowki... Dla takich
młokosów (AEHAHAHA) powinni zalegalizowac narkotyki, jakby Cie dwa razy porzadnie wytrzepalo po jakis tabletach to chyba bys nabral pozytywnego podejscia do zycia.
Podpinam pod moja wypowiedz również kaitalny wierszyk Grayfoksa -
Jeju, jeju, spierdalaj.