candidoser napisał(a):
Moja wypowiedz tyczyla sie bokserow, ty dales odpowiedz, wiec logiczne, ze tez mowiles o bokserach. Stad dopisek w nawiasie, zeby bylo wiadomo o co chodzi (nie cytowalem juz sam siebie).
Foszkow nie musisz strzelac.
To jest o o bokserach?
candidoser napisał(a):
Tak na chlopski rozum, to chyba normalne, ze stojka jest gorsza, niz w przypadku bokserow. Kolesie od mma, musza cwiczyc w kazdej plaszczyznie, a taki bokser poswieca 100% treningu na techniki bokserskie (bo na co innego).
To jest o zawodnikach mma, których na końcu sportretowałeś na tle bokserów. Ja odpisałem:
smeagollum napisał(a):
Przeoczyłeś, że wielu w zawodach graplingowych startuje, czyli to nie tak, że jak ćwiczysz kilka sportów to już w żadnym nie możesz być świetny.
Mowa nadal była o zawodnikach mma, a wypowiedź miała na celu wykazanie, że to gówno prawda, że jak jesteś zawodnikiem mma to nie możesz w którejś z poszczególnych dyscyplin prezentować światowego poziomu. W kolejnej wypowiedzi starałem się to tobie dobitniej wyjaśnić:
smeagollum napisał(a):
Wielu chwytaczy w mma prezentyje w tej dziedzinie najwyższy poziom (wygrywali/wygrywają turnieje bjj, olimpijscy zapaśnicy, judocy)
Ty tylko rozdziawiałeś japę i dziwiłeś się:
candidoser napisał(a):
Jakich chwytaczy? Rozmawiamy o bokserach.
Jeżeli z tekstu zamieszczonego powyżej, nadal nie wynika Twoim zdaniem, że to dyskusja o zawodnikach mma, to spierdalaj ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Jak już pisałem, dyskutwoać z Tobą nie zamierzam, bo dyskusja ze zmieniającym treść cytowań palantem mi nie odpowiada. Ponieważ jednak spokojną dyskusję postanowiłeś sprowadzić do poziomu:
candidoser napisał(a):
Foszkow nie musisz strzelac.
to ja postanowiłem sprowadzić ciebie na ziemię i uzmysłowić ci, że jesteś idiotą nie posiadającym podstawowej wydawałoby się umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Na koniec perełka złotoustego kretyna:
candidoser napisał(a):
Moja wypowiedz tyczyla sie bokserow, ty dales odpowiedz, wiec logiczne, ze tez mowiles o bokserach.