Jak widzisz kabra, ani T2 ani PoE ani innymi nie wartymi tytułami się nie jaram tak jak ty(PoE może coś pokaże). Wręcz przeciwnie, T2 to dla mnie szajs i pisałem o tym kilka razy:). Ale nie wpadam tam co chwilę i piszę, że gra jest chujowa, że ludzie grający w nią to bezmózgi dając się ruchać w kakao i w ogóle skandal taki, że Katyń to przy tym nic. A ty właśnie tak piszesz. Nie potrafisz inaczej - i to się leczy akurat
.
I Mendol ma rację, sam prowokujesz. Nie będę Ci przytaczał twoich mizernych prowokacji bo szkoda na to czasu w pracy, ale ogólnie było tego sporo. To, że mod nie uważał tego za prowokujące to nie znaczy, że miał rację.
Dlatego nikt z Toba nie dyskutuje na poważnie i stałeś się drugim zarrim tego forum, bo Ty piszesz tylko w zajebiście negatywny sposób i próbujesz wmówić komuś, że to gówno i jesteś debil jak w to grasz. Dyskutują z Tobą bo czasami trzeba odpisać, jak flejmujesz i próbujesz komuś grę obrzydzić.
Twoje zachowanie:
Blood je zupę w barze mlecznym: "Ale pyszna zupa, serio - dawno takiej nie jadłem. Nie namawiam was chłopaki, tylko daje znać, że mi skamuje"
Kabra: "Pojebało CIę człowieku? Przecież oni to z gówna zrobili, kosztuje to jeszcze 200zł, do tego za ziemniaki trzeba dopłacić! Nie masz mózgu że to żresz czy coś innego Ci dolega. Jesteś frajerem, że dajesz im zarobić!"
Gdyby Ktoś z nas mówił w stylu: " Kurwa, kto nie gra w tą grę ten pojebany i w ogóle, idioci z was albo biedaki że was nie stać na kupno", to ok - ale nikt tak nie robi, tylko Ty.
Kwintesencja Ciebie
Nawet użyłeś słowa ameba ostatnio...