Tor-Bled-Nam napisał(a):
Wskaż gdzie bronię Sawickiej albo idź z mareczkiem dekorować mieszkania. Banda nieuków co tekstu pisanego nie rozumie.
Bronisz bronisz idiotyczny lewaku - nie bezpośrednio (bo pewnie bałeś się zostać wyśmiany) - pierwszy post, gdzie nie wyrażasz oburzenia że Sawicka której wina nie podlega jakiejkolwiek dyskusji została przez POowski sąd uniewinna. Kara za branie łapówek - wyrzucenie z partii -ROTFL? Powinna gnić w pierdlu, a tobie "jej nie szkoda" - no faktycznie... Ciekawe czy nie szkoda by Ci było seryjnego mordercy..
Za to wręcz unosisz się atakując działania służb wewnętrznych kraju - które sprowokowały Sawicką. Prowokacja to normalne dzialanie Policji czy innych sluzb, w tym przypadku oczywiscie bylo wymierzona w konkretna osobe z konkretnej partii, co pewnie nie powinno miec miejsca - nie zmienia to jednak faktu, ze samo dzialanie przynioslo dowody winy, i 'ofiara' powinna zostac za to skazana. Rownolegle powinni byc ukarani ci sledczy, ktorzy poddali sie wplywom politycznym.
Zresztą dyskusja z debilem twojego pokroju dla którego każdy kto nie popiera idiotycznych bezprawnych/bezczelnych działań PO z klapeczkami na oczach jest moherem nie ma najmniejszego sensu. Ta nieskażona myślą wata w twojej głowie jest tak sprana przez media, że jedyne co potrafisz to powtarzać "mainstreamowe" teksty z TVNu.
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Banda nieuków co tekstu pisanego nie rozumie.
raczej debil, który myli myśląc, że ma do czynienia z bandą nieuków.
Nefastus napisał(a):
Z drugiej strony, to chyba nawet bardziej pojebane niż w Polsce, czy w ogólnie "normalniejszych" regulacjach UE.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-ma ... r-22308165No ja pierdole, Marek, co wam pojebało?
To jest EU - nie wracaj Nefastus bo się przestraszysz. Socjalistyczny masakratycznie zbiurokratyzowany pelen idiotycznych nikomu niepotrzebnych ustaw kolchoz, gdzie kazdy kraj patrzy jak tu jak najmniej dac od siebie i jak najwiecej ze wspolnej kasy wyrwac. Aktualnie każdy kradnie i grabi ze wspólnej kasy ile się da, a kilkaset tysięcy biurokurw zajmuje się takimi idiotyzmami za m.in. moje podatki. Ja juz w EU nie wierzę - tylko patrzeć jak to wszystko pięknie pierdolnie.