Tor-Bled-Nam napisał(a):
O jest i embil ze swoją krecią robotą.
Piszpan napisał(a):
tak nie rozumiem
Wiesz, każdy ma pewne ograniczenia intelektualne. Twoje niestety są już na poziomie prostego wnioskowania. Ale nie martw się, Mareczek też tak ma i jest szczęśliwy. Ba, nawet takim ludziom jak wy jest łatwiej!.
ty lubisz prosty przekaz a jak ktos ci udowadnia ze jestes glupi to uciekasz w kacik flejmowania. serio tor nie ma ludzi idealnych a umiejetnosc przyznanian sie do bledu to oznaka charakteru. a ty jestes jak niah. kazdy mu mowi ze pierdoli od rzeczy a on idzie do przodu. w sumie mozna i tak
jeszcze co do maklowicza:
Cytuj:
Czy ktokolwiek może wierzyć, że chciałbym określić jakąkolwiek telewizję mianem „słodkiej”? Przecież to kompletny idiotyzm. Oczywiście zdawałem sobie sprawę, że wypowiadana przeze mnie kwestia zostanie użyta do promocji nowej ramówki TVP, ale wyłącznie w odniesieniu do mojego nowego programu. Nagrywając swoją wypowiedź byłem przekonany, że mówię o „Bake Off - Ale ciacho!”
czyli w skrocie wg. niego jego program jest zajebisty ale telewizja w ktorej bedzie nadawany juz nie. hmm logika poziom niah i tor
Cytuj:
Każda z osób biorących udział w nagraniu została poinformowana o tym, że zarejestrowany materiał zostanie wykorzystany w spocie wizerunkowym TVP. Kwestia wypowiadana przez Pana Roberta Makłowicza jest jego autorstwa i została zaakceptowana przez reżysera przedmiotowego spotu. W tym kontekście wpis Pana Makłowicza nie opisuje stanu faktycznego
czyli poszedl reklamowac tvp ale myslal ze bedzie reklamowal tylko swoj program ktory nie ma nic wspolnego z tvp i chcial sie calkowicie odciac od tvp. no tak