Piszpan
Fakty ZACZĘŁY się od wizyty, potem było też o dzieciach i na koniec znów- w sumie 3x był materiał o wizycie pary książęcej, prawie wszedzie widziałem i dudusia i jego żonkę.
Ja nie wiem jak Ty to oglądasz- potem sie dziwic ,że w tvn to nic nie pokazują
Obejrzałem dziś także wiadomości.
O wczorajszych demonstracjach- wyciąganie kto kiedyś powiedział coś na kogoś( czyli przekaz- oni wszyscy jednak się nie lubią), wyśmiewanie frekwencji, zdziwienie, że o 19 już nikogo prawie nie było.
O propozycjach wspólnego frontu opozycji- w sumie ten nie chce, ten nie chce, eee ciamajdan
2x w zupełnie rożnych tematach ( o połączeniu opozycji i agencji ratingowej) te same slogany : "ulica i zagranica"- hehe powstaje jakieś hasło w stylu targowica itp i w kółko wałkowane, nieważne że czasami temat nie pasuje.
Na koniec całkiem ciekawy materiał o uchodźcach z Libii i oczywiście wrzutka ni w pizde ni w oko- "tylko jeden na 20 uchodźców to uciekinier wojenny z Syrii"- qwa gdzie Libia a gdzie Syria, ale trzeba pokazać, że PIS ma racje, prawie wszyscy to uchodźcy ekonomiczni.
Powiem tak - ogólne materiały całkiem spoko i nawet ciekawe, ale jak tylko przechodzą do polityki to serio - jątrzenie i jątrzenie.
Oglądajcie sobie sami- mimo 2 stron namawianie ja jednak nie daje rady.