lordyp napisał(a):
Wiesz ja mylę, że najwyższy czas byś Ty te klapki ściągnął - co jest niewygodne dla PIS to od razu opowiadania jak to było w innych czasach.
Przypomnę - PIS rządzi 3 lata - ilu osobom postawiono jakiekolwiek zarzuty?, gdzie te afery?
Przecież w skali kraju to są setki, może nawet tysiące zatrzymanych z zarzutami i czesto już z wyrokami, wejdź sobie na info cba i cbś, oprzytomnij się z tego bólu dupy.
W samym krakowie z czterech afert mamy zatrzymanych juz prawie 150 ludzi, a to tylko te głośniejsze, grunty dla deweloperów, sądy, korupcja w urzędzie, ponad 20 osób ma zarzuty odnośnie prywatyzacji kamienic, ponad 30 w sądzie apelacyjnym, 12 firm podejrzanych o wyłudzanie przetargów z miasta, kilka firm od fotowoltaiki z zarzutami, kilku urzedników wyłudzjaąych fundusze dla firm w temacie likwidacji palenisk, radny psl za przemyt towarów z chin, do tego duża firma budowlana prowadzona przez syna znanego polityka w regionu, nawet koło mnie piękny dom oklejony przez służby celne bo pan profesor doktor habilitowany handlował stalą bez vat
lordyp napisał(a):
Jak coś wyjdzie związanego z PIS, to teksty dawniej to było, przestań oglądać , czytać to i tamto, bo tylko Ty wiesz co należy oglądać i czytać.
Klapki embe , klapki zdejmij.
To jest właśnie przekaz w jaki uwierzyłeś i że "wszystkich nas nie zamkniecie"
Może to nie klapki tylko jakieś różowe okulary musisz ściągnąć, świat nie jest taki piękny, pieniądze nie mają barw partyjnych i każdy chce się dorobić zarówno pis jak i po, w moim regionie sld i psl przodują nadal w przekrętach ale bezczelność i zachłanność maleje z każdym kolejnym zatrzymaniem co mnie cieszy.