Niah napisał(a):
kozas15 napisał(a):
Za to absolutnie najlepsza dla mnie jest Angora, informacje na rozny temat, nie tylko o Polsce, gazeta jest dosyc gruba a tania.
angora to pudelkowa wersja gówna wyborczego.
No spoko, zadnym fanboyem nie jestem, ale jeśli angora to gowno to nawet nie wiem jak okreslic inne, gdzie zamiast artykulow jeden redaktorek pieprzy o tym jak inny redaktorek pieprzyl miesiac temu. I w konsekwencji tych wszystkich gazet sie czytac nie da. W angorze jest po prostu wszystkiego po trochu, sa dzialy ktore nigdy nie czytam, a sa takie, ktore czytam zawsze( newsy ze swiata( zazwyczaj jest cos m.in. o Litwie, co mnie akurat interesuje), przedruki ksiazki "Pakt Ribbentrop-Beck" Zychowicza z ktorej mozna sie posmiac i sporo innego stuffu). Szczerze to nawet nie za bardzo wiem kto jest lewakiem, kto prawakiem bo tez niezbyt mnie to interesuje( zwlaszcza, ze pojecia te zazwyczaj uzywane sa w dosc smieszny sposob). Forum rzeczywiscie ma lepsze artykuly, ale raz, ze chyba co miesiac sie ukazuje, a dwa, ze dosyc cieniutka( w ilosci stron). Jesli znasz lepsza gazete/czasopismo to prosze bardzo wal - z checia zobacze jezeli wczesniej nie czytalem. Ale jeszcze musze dodac, ze jak na gazete "do pociagu" ma angora spora przewage - publikuje krzyzowki i zagadki logiczne, ktore czasami sa dosyc ciezkie do rozwiazania
. No ale jak pisalem fanboyem nie jestem, to sie z checia dowiem jakie sa porzadne gazety/czasopisma?