Razoth napisał(a):
Chociaż z chęcią bym się dowiedział, ile zarobił taki przeciętny God mode wizard, który wiedział o bugu od początku.
Biorac pod uwage to, ze czyszczenie contentu nie jest jakos specjalnie trudne dla postaci w srednim gearze to taki wizard mogl pojsc w pure dmg i czyscic wszystko powiedzmy 2x szybciej, czyli nadal gowno zyskal. Poprostu pozwolilo to ludziom bez gearu robic wyzszy tier i tyle. Jak mial farta to mu cos polecialo, a jak nie to nie - proste.
Ja atm z tego co mi sie udalo zarobic jestem zadowolony. Target, ktory sobie ustalilem na poczatku wyjscia RMAH udaje mi sie jak do tej pory bez problemu osiagac, a biorac pod uwage to, ze od 2 tygodni moj dochod pochodzi tylko i wylacznie z okazjonalnego sprawdzania AH to jest wogle win.
Jako ze nigdy nie potrafilem odblokowac w sobie 'presji' do robienia pieniedzy wiekszych niz potrzebuje to i w d3 zaniedbalem, a warunki naprawde byly zajebiste(atm nie sa moze tak zajebiste, ale ciagle jest stabilnie).
Jestem pewien, ze znajdzie sie sporo ludzi, ktorzy od wyjscia RMAH siedzieli codziennie po kilka godzin dziennie spekulujac i ich zysk na okres miesiaca siegnal 5 cyfrowej kwoty.
Na samym twitchu swego czasu streamowalo sporo osob, ktore biegaly sobie z 400-800 milionami w plecaku, wiec dla kogos zawzietego jakis mega wyczyn to nie jest.