White Trox napisał(a):
niewiastą
Ja pierdolę. Naucz się korzystać z ą i ę...
Cytuj:
Widziałem jak bractwo bije polaków w pociągu, żeby zwalniali miejsca to szczerze, ni chu nie przemawia do mnie ta historyjka. Koxy+alko tankowane od rana+ słońce. Pewnie meksy wkurwiały jakiegoś spiryta od jakiegoś czasu- niezrozumiały język/wygląd w końcu jeden nie wytrzymał poleciał klepać i zleciała się reszta.
Jedno drugiego nie wyklucza. Jakoś nie wierzę, że napierdalali w pociągu byle kogo za nic, raczej były to porachunki pomiędzy grupami kibol vs kibol, ale nie wykluczam takiej możliwości. Koleżanki dzisiaj opowiadały, że śmierdziele chodzili po plaży z piwkami i zaczepiali kobiety. O bójce dowiedziały się później.
Cytuj:
Chce widzieć kto zaczepia grupkę gladiatorów prócz tczewiaka.
Meksy obrażali polskie kobiety. Dla kibiców/kiboli był to powód, by spuścić im wpierdol. Słuszny powód, słuszny wpierdol.
Spytaj Asmaxa jak bawią się marynarze. Meksy po prostu przecenili swoje możliwości, najebali się i zrobili gnój. Powinni przeprosić i podziękować kibicom, że tylko lekko ich poturbowali.
Cytuj:
Z świadkami to jest tak, jeden kumpel miał wypadek na motorze ile świadków tyle wersji.
Wynika to z patologicznej chęci znalezienia się w mediach. Koleżanki akurat opowiadały, że banda napierdolonych śmierdzieli szła po plaży i zaczepiała kogo popadnie.
Mogło być (tylko gdybam) tak, że szła banda napierdolonych marynarzy i szukali zaczepki. Przeliczyli się, bo trafili na zawodowych zadymiarzy hehe.