To teraz zadymy na meczach Anglików jako białych weźcie pod uwagę.
Rzeczywiście porównania macie zajebiste w tym wątku, żal kurwa. Co ma kurwa margines społeczny do biednego araba który musiał wypieprzać ze swojego kraju za lepszym życiem? ludzie, weźcie Wy się zastanówcie o czym tu jest dyskusja.
Cały świat jest winien wszelkim konfliktom międzyludzkim dzisiaj na świecie. To jest moje zdanie. Jest za dużo organizmu już, żeby wszyscy mówili "tak będzie tak jak chcecie my się na to zgadzamy". Za dużo braku tolerancji, za dużo totalitaryzmu w niektórych krajach, za dużo różnic wyznaniowych itd.
Powrzucajcie mi informacje potwierdzone na temat konfliktów w miastach 200 lat temu. Nie było takich w ogóle, nasiliło się to przez ostatni czas z powodów które wyżej wymieniłem. Cały świat idzie drogą do samo destrukcji i kiedyś sie zdziwimy.
Poza tym, jest to IMO temat rzeka, a forum się do tego totalnie nie nadaje bo powstaną takie same konflikty jak te w Paryżu....
Nestor napisał(a):
Islam moze wypierdalac. Reszta religii tez.
Co do tego, to się kurewnie mocno zgodzę. Religia została wymyślona przez człowieka po to, żeby ten drugi się lepiej czół jak wstaje następnego dnia do roboty. Ja wierze tylko w to, że zamienię się w piasek a każdy dookoła będzie myślał że jestem w niebie......