Xanth napisał(a):
Rajdowcy za dyche. Wsiądź jeden z drugim na dwa kola i sie rozpedz do 200, zobaczymy jaki bedziesz twardziel z obszczanymi gaciami
X.
200 to ja jezdze fura na wstecznym, motocyklistow kilku przewiozlem. na masce.
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Kupujesz Poloneza, masz rwd i jesteś gość. Serie nie nauczyliście ignorować idiotów? To chyba ten sam, co trolował we flames "na bogacza".
chyba cos ci sie pojebalo z tym bogaczem. przepros ladnie i spierdalaj.
sula napisał(a):
Daedrael napisał(a):
to jestes jebana ciota w trumnowozie, ewentualnie - jesli to passat - rolnikiem, wtedy spoko, czyms te zbiory wozic trzeba na targ, zadna praca nie hanbi - a w kopydlowie nie ma nic lepszego, niz "mercedes" dla rolnikow.
Co to za pajac?
luk, ja sem tfuj tatinek.
Yuurei napisał(a):
Daedrael napisał(a):
Oczywiscie, ze jak jest snieg i duzy ruch to jezdze ostroznie - tyl naped nie wybacza bledow, dlatego takie pizdeczki jak ty nie powinny w ogole do samochodow z tymze wsiadac.
Z tego co napisałeś to raczej Ty jesteś pizdeczką skoro masz furę, która Cię przerasta w trudniejszych warunkach a opanować ją możesz tylko na prostym odcinku autostrady.
nie mam problemow z opanowaniem wlasnego samochodu, po prostu latanie bokami w zimie po miescie stwarza zagrozenie dla pieszych, innych ludzi jadacych do/z pracy i przede wszystkim dla mojej fury, bo jakas baba sie przestraszy, ze ide poslizgiem, skreci nie w ta co trzeba i wpierdoli sie we mnie.