Kabraxis napisał(a):
Twoja stara to fail...
Miales mi jakie bledy udowadniac podobno 'miszczu'.
Pro hint: PS3 tez sie da przerobic i tez dzialaja piraty.
Srsly.. jestes osoba ktora tu najmniej madrego powiedziala a szczekasz najglosniej.
Piraty sa tak mocna strona X'a ze mimo tego sprzedaje sie i tak dwa razy wiecej gier oryginalnych... ta... kolejny raz radziu delivers fakty. W TVNie sie zatrudnij.
hehe... kurwa jak mozna tak mocno failowac - /respect
Fly high!
Wiem, że jest CFW pod PS3 ale to jest taki margines i jest z nim tyle problemów, że mało osób z niego korzysta. W przypadku XBOX to jest to na skalę masową.
Failbraxis Twoje podjazdy są tylko wyciągnięte i nieumiejętnie bronione przez Ciebie i tylko Ciebie także już łaskawie możesz spierdalać.
Naprawdę zrozumiałbym żeby chociaż w Twoich przekazach gdzie siejesz bełkot byłoby cokolwiek wartościowego poza PC RULEZ I POE RULEZ, śmierdzi mi to jakimś zakompleksionym pryszczatym pedrixem w tłustych włosach rodem z lat 80-90, który biegał po BBS i darł się AMIGA RUZLES PC SUX.
lolwut
Zangetsukun napisał(a):
@Oyci3c - ja nie mówię że to przewaga. Ja tylko mówię że jest taka możliwość. IMO przy tej ilość gier wydawanych na obie platformy kilka ex nic nie zmienia. Stawiam je równo obok siebie.
Ja też je stawiam pod względem sprzętu obok siebie natomiast pod względem samego podejścia do gier, PSN vs XBOX Live oraz Move vs Kinect dla mnie wygrywa PS3.
Miałem również XBOX, ba miałem nawet Wii (w przeciwieństwie do takiego plebsu jak Kabraxis, który się internetu naczytał, konsol nie posiada a prawi swoje orędzia) i wiem co mi podchodzi oraz dobrze widzę na jakiej platformie jest więcej fun.
Co nie zmienia faktu, że z braku czasu PS3 służy mi teraz do streamowania filmów, odświeżania subskrypcji PSN+ i czasami kupienia jakiejś hot pozycji :)