Coz, Razor moge powiedziec.
Dla mnie to wyglup, jak widac nie chodze po tematach innych tutaj i nie smiece.
Kazdy moze sobie o mnie myslec co chce nie zabiegam o wzgledy nikogo na tym forum.
A spierdalaj powiedzialem juz dawno konradorowi ale widac nie zrozumial.
W ogole nie chciale mtu nic pisac poza jednym postem ale jakos tak mnie to bawilo...
MSPANC
Czy to zle czy dobrze kazdy oceni sobie sam, ja nikomu tutaj nie bede nic lizal bo nie mam w tym interesu, nie musze nic nikomu udowadniac na tym forum a juz napewno nie w tym temacie.
Znam wielu "starych wyjadaczy" z tego forum ale nie bede tez sie odwolywal do ich tekstow aby sobie tutaj zyskac cokolwiek ja to ty zrobiles wlasnie...
Kto mnie zna dlugo wie kim jestem i co soba reprezentuje - to co pisalem w tym FALME-temacie jak juz wspominalem to sa dla mnie jaja z konradora - proba nasladowania jego postow wobec innych aby czegos go to nauczylo - i co zreszta widac zaczal sie bardziej pilnowac i rura mu zmiekla - i to jest sukces.
Teraz juz moze faktycznie za duzo tego wiec sobie odpuszczam, wiem ze konrador jeszcze mi tu popyskuje bo nie mogl by zyc nie majac ostatniego slowa ale coz - co mial dostac dostal.
Nikogo i za nic przepraszal nie bede, bo to temat FLAME na ktorym swietnie sie bawilem.
Resumujac cala sprawe:
Konrador zle sie zachowal na mmogspot, dostal bana, i dla mnie sprawa jest zamknieta.
Teraz tu wywolal zamieszanie ja mu pomoglem i koniec zabawy bo mi sie juz znudzilo.
Zycze tylko wszystkim oceniajacym mnie wiecej zdrowego rozsadku i mniej stronniczosci...
CU & PEACE