Nefastus napisał(a):
Więc przestań pierdolić o tym że tylko "polska prawica" drze mordę na wszystkich i o wszystko, bo to samo robi "polska lewica". Wiem, masz uprzedzenie do kościoła bo jakiś "ojciec" kazał ci polerować jego pałę w ramach rozgrzeszenia. Ja takich przeżyć i oprzędzeń nie mam, bo nie jestem wierzący i nie chodzę do kościoła, ale współczuje i mam nadzieje ze w końcu zapomnisz o tych strasznych przeżyciach z dzieciństwa.
Widac jestes nieokielznanym kretynem i dyskusja z Toba polega na tym, ze jak sie rozmawia na jeden temat to przy okazji trzeba opierdalac drugi temat aby bylo po rowno.
Gleboko w dupie mam polska lewice w momencie gdy rozmawiam na temat polskiej prawicy.
Niestety z takim scierwem Twojego pokroju podejmowac dyskusje na jakikolwiek temat nie ma sensu bo jedyne argumenty jakie jestes w stanie przedstawic to kontrargumenty z calkiem innej beczki zmieniajac tory rozmowy.
Wiec laskawie wypierdalaj skad przylazles Nefastusie bo mam wylane na to czy chodzisz do kosciola i jakie masz przezycia z dziecinstwa - najpierw naucz sie podejmowac rozmowe na jeden temat.
@embe
Ja doskonale sobie z tego sprawe zdaje ale jeden debil nie moze zrozumiec, ze temat rozchodzil sie o obecna sytuacje partii "prawicowych" w Polsce a nie ideologicznych na papierze. Nie wiem, moze ktos od niego z rodziny walczy o pieczona kaczke smolenska i mu przykro, chuj wie.