Holy napisał(a):
A wogule pierdolcie sie wszyscy gledzicie jak stare kurwy w moherowych bewretah nie sądziłem że na takim forum są debile takiego kalibru
Holy napisał(a):
poporstu mnie zniesmaczyliście swym totalnym brakimje kultury
Hahahahahaha
Hahaha
hah
Self owned IMO
Tak na marginesie jak przeczytałem temat to liczyłem na jakiś porządny flame ale z przykrością stwierdzam że cały topic jest żałosny, ba... Nawet więcej, trzech panów (wszyscy wiedzą o kogo chodzi) osiągnęło po prostu kompletne dno poziomu intelektualnego. Szkoda na nich czasu. To już takie stadium upośledzenia umysłowego że nieważne co zostanie powiedziane, nieważne w jak przemyślany, logiczny i stonowany sposób, i tak zostanie całkowicie zignorowane.
W końcu ci panowie poznali jedyne słuszne prawdy, takie jak:
- Firmy które chcą zarabiać coś na swoim produkcie są "złodziejami".
- Firmy które wydają miliony dolarów na utrzymanie usług na względnie wysokim poziomie i oczekują w zamian opłaty abonamentowej są "złodziejami"
- Wszyscy którzy nie zgadzają się z jedyną i słuszną opinią panów Holy, Berserk są, cytat:
A wogule pierdolcie sie wszyscy gledzicie jak stare kurwy w moherowych bewretah nie sądziłem że na takim forum są debile takiego kalibru
- Wszyscy którzy płacą za towar ekskluzywny, albo jak kto woli za ekskluzywną usługę są idiotami.
Jak widać światopogląd owych panów nie pozostawia żadnego pola manewru nam biednym zaślepionym szaraczkom jak tylko uznać słuszność jakże logicznych i inteligentnych argumentów i zakończyć dyskusje.
<sadpanda>