zaboleq napisał(a):
WithnesS napisał(a):
No tak, jeżeli Niah piszę we Flames, że uważa Diablo 3 za gówno to już automatycznie trolluje. Bo jak ktoś nie lubi tego co zaboleq to jest trollem :F
Nie, wcale nie trolluje
- tylko pisze w topiku o Diablo 3 w dziale flames, który powstał tylko dlatego, że Kabra zaczął trollować na Blizza i jego gry ,głównie na Diablo 3. Nie dlatego, że gra jest chujowa tylko mu się nie podoba i ma jakiś wewnętrzny uraz psychiczny do Blizza. Wiec samo opowiadanie się za Kabrą to trolling.
Ja wiem, że Niah nie zagra bo mi o tym mówił. Nie grał zbytnio w D1 ani w D2 - D2 nawet nie przeszedł. Wiec krytyka D3 z ust osoby co D2 nie przeszła - sorry ale bez komentarza
1. Napisałem, że diablo 3 to gra przeciętna, przeciętna na którą sikacie z wrażenia.
2. Jak w jedynce, tak i w dwójce, zabiłem tego głupiego przerośniętego kozła = przeszedłem, a, że tylko raz? każdą grę mam przechodzić na każdym stopniu trudności żeby ktoś mnie nie zarzucił, że widziałem tylko część contentu? a chuj, że taki sam. lod widziałem tylko jakąś część.
3. Ja - nawet jeśli miałby mnie teraz trafić piorun - nie trolluje. Mówienie prawdy to nie trolling, mogę co najwyżej się mylić.
roball napisał(a):
Nie, nie wystarcza bo wystarczy jedna osoba, ktora kretynowi odpisze zeby WARTOSCIOWY thread sie rozjebal i poszedl w zupelnie innym, glupim i nikomu nie potrzebnym kierunku.
Bylo to juz przerabiane wiele razy, pozniej to wlasnie MODERATOR musi to ogarniac, bo uposledzony user trzepie konia pod swoj super turbo zajebisty trolling.
tabletki to nie cukierki, nie bierz ich w kratkę, jednego dnia weźmiesz, a dzisiaj już nie