zaboleq napisał(a):
O ja pierdole chyba jest wręcz odwrotnie, to wam odjebalo.
PiS to akurat mniejsze zło niż PO.
Cytuj:
Myślisz, że PiS nie wpierdala ośmiorniczek albo nie śmieje się z cebulaków?
Jak to powiedział ich przedstawiciel - ciemnyludtokupi.pl
Cytuj:
Dość powiedzieć o "wyjezdzie" do Madrytu albo o zgrozo "SKOKach".
PiS za madryt wyjebało kolesi - wysoko postawionych również. PO nic z takimi kolesiami u siebie nie zrobiło. Czuć różnicę jakościową.
Cytuj:
Afera Gruntowa? A może afera taśmowa za czasów koalicji z Lepperem(i o samej kolacji tez?).
No i z afery gruntowej sami zgłosili i rozliczali. Afera taśmowa? Typowe kupczenie aby spróbować utrzymać rząd. To jest pikuś przy obecnej taśmowej.
Cytuj:
O "agencie" Tomku
CBA cisnęło polityków i gruby biznes. PO ciśnie małych przedsiębiorców. Nawet jesteś nieświadomy jak przyjebali do pieca z uprawnieniami dla skarbówki i celników.
No i do tego nie wiem jak u celników, ale w skarbówce jest prykas na gnębienie i znajdowanie jak największej ilości kasy poprzez wystawianie mandatów karno-skarbowych.
Cytuj:
Raporcie z likwidacji WSi też już nie pamiętacie
WSI było źle zbudowane i powinno było zostać zlikwidowane. Zostało to owszem przeprowadzone źle, ale palił się chłopakom grunt pod nogami - jakby tego nie przecięli od razu to nie zdążyliby do końca swoich rządów.
Cytuj:
W PiS też jest nepotyzm, handel stanowiskami, korupcja i wiele wiele innych patologii tylko nikt o tym nie mówi bo Prezes do kościoła chodzi i brata mu zabili.
Chyba kpisz. Wszyscy o tym mówią - tylko jest to na znacznie mniejszą skalę niż w PO.
Cytuj:
Bieńkowska powiedziała, że po 6k by się nawet nie schylała i że debil za tyle pracuje a nagle 90% zdało sobie sprawę, że zarabiają mniej i teraz mają ból dupy.
Ja też się z tym zgadzam. Za 6k by mi się pracować nie chciało. Jednak w ustach polityka jest to kompletny brak szacunku do obywatela, który ich kurwa mać utrzymuje.
Cytuj:
Spoko, pis dosra bankom
Może skończą się nieodpowiedzialne kredyty.
Cytuj:
dosra marketom, ceny pójdą w górę
Nie wiem gdzie byłeś przez ostatnie 10 lat, ale to za PO ceny szły w górę. Dosra marketom to zaczną się opłacać sklepiki osiedlowe. Sytuacja win-win.
Cytuj:
bezrobocie wzrośnie
Jeśli zaczną prawidłowo liczyć statystykę bezrobotnych to owszem - wzrośnie. Przy obecnym sposobie liczenia - nie sądzę.
Cytuj:
kultura dostanie po dupie
LOL. Jak?
Nie cieszy mnie obecny podział mandatów. Serio módlcie się (wierni) i trzymajcie kciuki (zabobonni) za Korwina. To jedyna szansa, aby PiS był na smyczy innej partii. Chociaż jest obawa, że wystarczy obietnica JOW i jedno-dwa stanowiska, a Kukiz będzie już wierny i niczemu się nie sprzeciwi.
To czego jestem pewny to to, że nie będzie gorzej niż przez ostatnie 8 lat. Może nawet będzie lepiej.