Sobtainer napisał(a):
masakra. wiem ze zrobila zle, ale sposoby pisu na takie rzeczy pokazuja, jak ludzie padaja psychicznie. przeciwny jestem takim metoda.
Pieprzenie. Wpadła na gorącym uczynku. Teraz chce się wykręcić sianem robiąc szopkę. Polityka polega m.in. na wykańczaniu przeciwników. Każdy wybierający sie w taki bój musi być czujny i przygotowany na porażkę.
Jej tłumaczenia są żałosne.
Przypomnijmy - pedagog, matka, żona.
Tłumaczy, że zauroczyła się księciem z bajki o nazwie CBA. Tak bardzo się w nim zakochała, że aż brała od niego pieniądze.
Prosi o nie linczowanie przed kamerami. Prosi by zajęła się nią prokuratura i sądu. Halo halo... Żeby móc o to prosić to najpierw powinna sama zrzec się immunitetu poselskiego, a tego nadal nie uczyniła.
Zrzuca winę na bezduszność Kamińskiego. No pewnie - przecież to jest złe łapać przestępców. Nie powinni robić prowokacji tylko czekać aż ktoś uprzejmie doniesie o łapownictwie albo też nastąpi przypadkowa wpadka... Nie żyjemy w baśni o pięknych królewnach tylko w normalnym świecie. Są politycy podatni na łapówki i trzeba ich wyrywać niczym chwasty. Nie ma innej możliwości. To jest coś co powinno być robione już od bardzo dawna.
PO po raz kolejny dzieli skórę na niedźwiedziu. Chcą się gnoje nachapać na kolejnej prywatyzacji. Wcześniej już to robili pod szyldem AWS+UW. Podejrzewam (niestety twardych dowodów nie posiadam
), że już przed wyborami 2005 nabrali łapówek, przygotowali lobbowane ustawy. Już się mianowali premierem i prezydentem, a PiS wskazywali wówczas jako partnerów do koalicji. A tu zonk... Przegrali. Tym razem wygrają tylko ciekawe czy starczy im osłów by przeforsować te lobbowane ustawki. Bo może zdarzyć się tak, że PiS przejdzie do opozycji i będzie robić dokładnie to co teraz robi PO. Utrudniać nowemu rządowi wszystko do tego jednak smerając ich CBA... A zlikwidowanie CBA kilka miesięcy potrwa.