@High W PL jest duzo wiecej fajnych inicjatyw, w ktorych mozna swoja potrzebe patriotyzmu realizowac.
Na obczyznie (choc to zalezy gdzie) mozesz albo wspolpracowac z organizacjami Polonijnymi albo wspierac finansowo rozne inicjatywy w kraju. Ja na przyklad wspieram w taki sposob klub pilkarski Pogon Lwow, swoj ukochany Stomil i od niedawna Redute Dobrego Imienia.
Cypis zauwaz, ze ja nic o przydupasie nie mowilem. To Ty mi zarzucales, ze wklejam linki jak jest chujowo. Moim kryterium doboru jest czy cos jest interesujace/smieszne/wazne i warte uwagi (dla mnie). Jezeli sa dobre ruchy warte zauwazenia robione przez PO to je na pewno tez wkleje o ile je zauwaze.
Nic nie poradze, ze PO generalnie daje dupy na calej linii. Oni rzadza juz 7 lat kuzwa... No ale przyjdzie PIS bedziemy jechac po PIS, no chyba, ze JaroPLZbaw pare afer rozliczy, da te zasilki na dzieci i znowu wezmie Zyte na ministra Finnasow, wtedy czapki z glow
Ja film ogladalem i przedstawienie AKowcow jako pospolitych debili, bandytow i antysemitow smierdzi jak sam skurwysyn.Niemcy wiedza jak uprawiac polityke historyczna w swoim interesie. Dlatego tak mi sie spodobala ta Reduta Dobrego Imienia. Wreszcie ktos sie wzial za polakozercow