trade napisał(a):
Dlaczego debilu skrytykowałeś mój post swoim kiczowatym rysuneczkiem ? Masz go skasować. Gdyby nie to, że już nie flame'uje to by kolejny jebany wątek znalazł się właśnie w tamtym dziale, aż tak ci na tym kurwa zależy ? I ty tak naprawdę masz coś z tym gównem, idź lepiej do psychologa jakiegoś bo to jest dewiacja.
trade napisał(a):
Masz. Bo takiemu ścierwu jak ty to każdy rozkazuje. Jesteś cudownym dzieckiem dwóch pedałów frajerze. Między moimi tekstami, a twoimi jest ta różnica, że ja stwierdzam fakty, a ty starasz się być zabawny. Tak więc zamknij jadaczkę i usługuj innym - przecież do tego zostałeś stworzony niewolniku.
Panie opanuj sie, chamie pohamuj sie.
Jak juz piszesz do mnie paszkwile to chociaz dawaj je na publicznym forum a nie na PM. Prznajmniej posmiejemy sie razem wszyscy, a nie tylko ja...
A teraz tak:
1. Skrytykowalem bo jestes jak ta kupa na obrazku. Az szkoda patrzec na twoje mierne teksty i pitolenie. Pozatym robie to bo cie nie lubie. Uwazam ze jestes debilem itd.
2. Temat gowna zapoczatkowales sam. POWTARZAM!!! Ja tylko kontynuje dyskusje w tonie narzuconym przez rozmowce!
3. Dwoch pedalow nie moze miec naturalnie dzieci. Te elementarne braki w edukacji jak widac nadrabiasz agrsja i slinotokiem. Szkoda. Naprawe mi szkoda... ciebie
4. Roznica miedzy naszymi tekstami jest taka ze moze i ja sie staram ale to ty jestes smieszny. Smieszny w swojej glupocie.
5. Niewolnikiem nie jestem. No chyba ze mowimy o systemie to wtedy moze sie zgodze. Wszak wszyscy jestesmy "niewolnikami systemu korporacji"
. No chyba ze mr. trade blabla "mam tyle kasy ze nie mam co z nia robic" nie czuje sie czlonkiem spoleczenstwa. Co mnie w sumie nie dziwi bo osoby psychicznie chore maja czesto jakies abberacje...
A tak pozatym to:
trade napisał(a):
Tak, ostentacyjnie olewajcie mnie i myślcie, że sobie pójdę. Chyba będę musiał znowu "zaistnieć".
No ja cie zauwazam. Wychodze z zalozenia ze kazdy powinien miec swoje zwierzatko. Ja mam trola.
A na koniec maly bonus.