Już mam dosyć!! lubie czasem pograć we free MMO, na tym forum jest sporo linków do gier ale ja pierdole czemu w darmowych udzielają sie tacy ludzie? ;(
1.Debilizm w najczystszej postaci:
Click.
2.Ludzie którzy zarejestrowali się na forum tylko aby wychwalic (chuj wie po co) swoja jedna ulubionągre jak np
mushroomer.
3Dzieci ślepo bluzgające na tibie nie mając często pojęcia o tej grze, tylko dlatego, żę doświadczeni (w MMO) gracze ją bluzgają.
4.Hardkorowe trolle szukające przyjaciół i akceptacji w internecie jak np. okryty słąwą h3rion bądź Wspomniany wyżej Tsunami.
5.Albo tworzenie po raz 113245542 tematu o jakiejś grze żeby zabłysnąćże sie wyszperało w necie fajną gre i ma pare pytań co do niej, na które odpowiedzi i tak już były w starym temacie.
Można by wymieniać więcej ale mi sie po prostu nie chce. wiem że już podobny temat był
CLick, ale w tym chciałbym troche flame'u w stylu dowolnym, coś a la do "wsyzstkich frajerów co pisza w teksty zabawne" bo naprawde chciałbym zobaczyć jakieś w miare ambitne bluzgi dot. ludzi z darmowych bądź bluzgów na mnie przez ww. ludzi.
Na koniec chciałbym powiedzieć że podziwiam Dhora i Zycha że wam sie chce robićw kółko to sam(blokować durne tematy) ale cóż to pewnie takie zboczenie z MMORPG bo można to porównaćdo grindowania mobów;)
PS: wszystkie bluzgi dot. mojej osoby prosze w tym temacie,a nie na priv-będzie weselej