JoJ3kz napisał(a):
1.Mam 3 konta, przeszkadza Ci to wczyms? Masz z tym problem?Moja sprawa na co wydaje pieniadze. Moge miec 100 kont, i za przeproszeniem huj cie to bedzie obchodzic.
2.Tak, zaproponowalem Ci dzisiaj jedno z moich kont, ale po jakze kulturalnej odopowiedzi na moje pytanie, udzielilem identycznie glupiej odpowiedzi, sorry.
3.Mówisz i osadzasz mnie tak, jak bys znal conajmniej pare osob, ktore oszukalem... bez komentarza to zostawie pozwolisz.
1. Mnie to nie obchodzi, ale obchodzi ludzi których pewno oszukujesz. (i troche więcej kultury na forum też by Ci się przydało)
2.Odpowiedź była kulturalna, w przeciwieństwie do twojej, kulturalnie zapytałem się czy czytaleś mój post, bo z oferty którą mi złozyłeś wynikało jasno że tego nie zrobiłeś, na to odpowiedziałeś, że nie umiesz czytać... Więć może zastanów się, co było nie kulturalne zanim coś napiszesz.
3.Znam jedną osobe i to mi wystarczy, aby nie robić z tobą interesów. Dodatkowa próba oczernienia mnie, pisząc że mam tylko 4 posty na tym forum i skąd wziąłem moje konto, jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że poprostu kradniesz konta i teraz próbujesz wywinąć kota do gory ogonem, jednak nie uda ci sie to.
SharG napisał(a):
Ja Jojkowi sprzedalem konto i wszystko było gładko. Najlepiej przyleciec tu i pisac topic od razu i płakać. W handlu kontami zawsze jest ryzyko i wielu z nas sie o tym przekonało.
Dosyć cięzko żeby kupujący Cię oszukał, ponieważ to ty mu dajesz dane do konta dopiero po wpłacie pieniędzy. Jedynym kto może w takiej transakcji oszukać to sam sprzedający, ponieważ może przyjąć pieniądze i nie dać danych do konta.
btw., Jojek:jak checsz robić interesy to czytaj posty do końca, a nie wychodź z ofertami które mnie nie interesują. Po to napisałem jasno za co chce sie wymienić żeby nie mieć właśnie takich ofert jak twoja.
I jeżeli piszesz coś skrótem (jak choćby tutaj gg, to naucz sie co ten skrót oznacza, bo good game raczej nie jest na miejscu). Więc GL for U