Miałem mieć na was wyjebane, dziwki i śmiecie tego forum. Ale jak zobaczyłem ten temat i to co pierdoli ta zajebana tania szmata tczewiak, Robal i reszta gówna to postanowiłem napisac.
Pewnie wam się to nie podoba (szczególnie Tobie radomska kurwo) ale chuj mnie to boli.
SZCZAM NA WAS CIEPŁYM MOCZEM.
Zaczne od Beasta, nic do Ciebie nie mam człowieczku, ale kurwa, banujesz mnie że wyrażam swoje zdanie o tych popierdolach i spamerach vide Robal, a ich kurwa nie. No sorry stary, zobacz te skurwiele podniecają się że pedał założył temat jak wpierdalać Mango. Co za debile. Wiem że chuj to da bo i tak założą alty, ale przynajmniej nie będą się podniecać ile postów mają.
Mendol, wiedziałem że jesteś frajerem, ale kurwa zauroczyłeś się w jakimś SZLAUFIE z bloga, potem pierdoliłeś że to niby żarty. A teraz wyskakujesz że prawie jesteś żonaty? Mam to w dupie, pewnie i tak jesteś zajebanym geekiem, pizdo.
W ogóle podniecacie się zdjęciem jakiegoś typa kurwa i obrażacie jego dziewczyne. Co jest kurwa z wami? Pokażcie wasze panny to też się pośmiejemy, że to tanie kurwy, że mają krzywe mordy itp. Pojebało was już doszczętnie.
Czepiasz się Tczewiak Nokiusia, choćby kurwa napisał że 2+2 równa się 4 to i tak go wyśmiejesz. To Ty jesteś człowieku zjebanym zerem a nie on. Chuj że wozi się jakby miał 150 lat, Ty jesteś nie lepszy. Wpierdalasz wszędzie te swoje 3 groszę, które gówno wszystkich obchodzą.
Highlander, lepiej pracować w McD niż tak jak ty czyścić podłogi w biurowcach po 5h dziennie.
Wiedziałem że ludzie jesteście chujowi ale nie sądziłem że aż tak o czym świadczy ten temat. To powinno być tylko zapierdolone forum, a wy podniecacie się jakbyście stanowili rodzinkę. Niby śmieszne akcję, kurwa żal mi was. próbujecie się dowartościować co? Przykre jak skurwysyn.
POZDRAWIAM was kopem w morde, magPsy, tczewiaki sraki, Robale, Mendy, Nokiusie pizdusie, Kasiaste, Aegówna, Hajszmaciarze, srumy, SRAZE i tym podobne.
Chciałem wam tylko przekazać że jesteście zajebiście żałośni i tak jak wspominałem stanowicie KÓŁECZKO WZAJEMNIEJ ADORACJI.
Wchodzicie sobie głęboko w dupeczke i próbujecie się dowartościować na forum. Jesteście zajebanymi spamerami, a to forum jest już niestety na samym dnie, za co podziękujcie tym glizdom.
Wkurwia mnie to że nie dacie dojść do słowa nowym użytkownikom ponieważ to wy macie rację bo jesteście na tym forum od chuj wie kiedy.
Pierdolcie się wszyscy, szczególnie te skurwiele co napiszą niżej "spierdalaj itp" Założę się że to będzie HAJDZIWKA albo Tczewiak.
Reszta gówna już śpi po dobranocce.
Dziękuje, dobranoc, już nawet nie będe na was odpalał motoru.
Sorry Beast że robie syf, ale i tak dział pogawędki to gówno.
nara frajerzy, jesteście dla mnie marną garstką społeczeństwa.
Ps. Ashton wyjrzyj czasem przez normalne okno, a nie przez komputerowy Windows
Nie pozdrawiam, nie zaglądam już tu. Zdechnijcie.
A na każdą odpowiedź do mnie piszę : Chuj Ci człowieku w dupsko.