@Kabraxis
Weź się idź lecz człowieku, Ty jesteś chory. Nie będę kontynuował z takim betonem rozmowy. Masz chyba 2 kompanów na tym forum którzy się z Tobą zgadzają i nikt więcej a te Twoje punkty teraz są tak śmieszne, że mi Ciebie żal stary... "kot przegryzł kabel" - hahaha
Kabraxis napisał(a):
Ale ofc takie rzeczy sie nie zdazaja.... NIGDY. Bo tak mowi Sobtainer.
Yep, nie wiem jakie Ty masz doświadczenie z netem przy grach wymagających stałego połączenia, ale jak już wspomniałem zdarzyło mi się to tak mało razy w stosunku do ilości godzin in game, że nie stanowi to nawet 0,1% połączenia.
@Co do hacków,
jak masz czysty komp, nie dajesz nikomu swojego konta i nie klikasz wszystkich możliwych syfów w necie i na meilach to prawdopodobieństwo hacku Twojego konta jest tak niskie jak uderzenie samochodu w Ciebie na pasach, także nie masz argumentów kolego a jak już je znajdujesz to są takie śmieszne w stylu kota jak napisałeś.
Szansa na hack jest tak niska, że jak Blizzard zapewnia że ich nie będzie to ich nie będzie, a taki beton jak Ty nie zboostuje sobie postaci bo nie ma żadnych informacji o niej na Twoim zasyfiałym dysku - i bardzo dobrze.
P.S
Coś tam wspominałeś 1 dzień po ogłoszeniu po press evencie, że jesteś wstanie przełknąć płatne AH, no i widzę przełknąłeś ale teraz sobie znalazłeś kolejny whine temat - wymagany dostęp do netu. Jak wspomniałem, chyba musisz odpocząć powoli od kompa bo jesteś aktualnie najśmieszniejszy w tym temacie i gogo dalej płacz, chętnie poczytam o przegryzieniu kabla!