Jak czytam to narzekanie ludzi na to AH za real kase to mi sie smiac chce.
Na 90% jestem przekonany ze tylko winuja , bo sami nie maja kasy zeby kupic sobie mieczy , mlotek , helm ect. za 500 Euro
A ja sie smieje , bo wlasnie bede kupowal i zajebiscie mi sie to podoba , ktos kto chce to bedzie wydawal real kase a kto jej nie ma bedzie zapierdalal w poszukiwaniu wymazonego gearu.
Ja majac kase bede kupowal na 100% i bede z tego tak samo zadowolony (a nawet i bardziej) niz lazenie na bossa po 100 razy zeby wypadla jakas rzecz.Jak przy okazji cos fajnego dropnie to tez oczywiscie bedzie super.
A teraz wezcie sobie tak na spokojnie przeliczcie.Jesli zal Wam kasy zeby placic za jakis item i wolicie siedziec i czekac jak go wyfarmicie , czyli jednym slowem nie efektywnie spedzac czas - zalozmy ze zajmie to 10h.Toliczac ze pojdziecie popracowac na te 10h w MCdonaldzie , to zarobicie pewnie ze 100 zloty i styknie Wam na item + jeszcze paczke fajek i opierdolicie kilka frytek za friko
- nie lepsza kalkulacja?
Ja mam tylko jeszcze takie pytanie.Rozumiem ze sens kupowania itemow za real kase zacznie sie dopiero na jakims wysokim poziomie, bo chyba kupowanie czegos na postac z 20 lvl to bedzie zwykle marnotrastwo?