Xanth napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Mnie bardziej zastanawia w czym ten chlopczyk ma problem, ze musial swoje uczucia do jakiejs gry w oddzielnym topiku zrobic.
Bo go mod pogonil z flamesami do flamesow
X.
PS. Tak, juz poczytalem o faszystowskim podejsciu, upadku dzialu swtor i innych piedolach. Oczywiscie pierwszym w inwektywach byl kto? Nie kto inny, niz najczesciej deletowany orlyoczek
Twoja moderacja miałaby sens na innym forum ale nie tu na mmorpg.pl gdzie na siłe chcesz wprowadzić ład i porządek gdzie nikt tego nie chce a cały urok to właśnie takie pogaduchy o dupie maryni, kłótnie i dyskusje. Zawsze było tu tak, że mimo offtopicowania ( bo ile można gadać na temat) każdy dyskutował - bądź co bądź temat zawsze wracał na swój tor i było fajnie. Według mojej opini nie jest tu potrzebny taki nadgorliwy moderator z kijem w dupie jak ty, bo zabierasz urok i indywidualność temu forum. Moderowanych for o mmorpg jest mnóstwo i na tym polu choć nie wiem jak bardzo byś chciał - nie wygrasz. To miejsce jest jedyne w swoim rodzaju i chciałbym by takie pozostało.
I na boga papułasie, nie kasuj epickich postów tylko je przenoś. Jako mod jestes naszym służącym, nie królem.