Mark24 napisał(a):
Mnie naprawdę dziwi w tym momencie zachowanie Kabraxis-a.
Sprzedał, konto po 2 dniach nie działa - wyjebane! Pudełko wyrzucone, mail/password masa innych danych zapomniana (jak tak szybko zapominasz, to może gdzieś zapisujesz?... też wyjebałeś?)
Dla mnie masakra.
Dla mnie nie. Niech cie dziwi dalej. I na serio to ze bedziesz w kolko z mrynarem o tym pisal nie zmieni tego ze mam na to konto gleboko wyjebane.
Nie zmieni takze ani wyniku sprawy, ktora jest zamknieta i koniec, ani mojego stanowiska.
Srsly moze ty biegalbys za kolesiem ktoremu dales wszytko co chcial, ktory nie potrafil w ciagu TYGODNIA przepisac sobie potrzebnych danych z konta i ma do mnie o to pretensje, ktory mimo plagi hackow trabionej na lewo i prawo i tego ze kradna nonstop konta BN od 7 lat nie potrafil zalozyc autentyfikatora darmowego i do tego bez zadnych dowodow biegnie sie wyzalic na forum publiczne jaki to nie jestem zlodziej i kutas. JA NIE BEDE.
NIE MAM DOSTEPU DO TEGO KONTA I NAWET JESLIBYM MOGL TO NIE BEDE POMAGAL JAKKOLWIEK W JEGO ODZYSKIWANIU.
Kupujacy mnie wkurwil swoim zachowaniem i mam na niego wyjebane. Proste.
A jako ze ja osobiscie nic z tym kontem nie robilem to mam czyste sumienie i czesc. Nic wiecej mnie nie interesuje. Mam wazniejsze sprawy na glowie.
Na serio lepszej odpowiedzi nie dostaniesz mareczku bo mnie to zaczyna meczyc i na serio ty, mrynar czy jakikolwiek inny za przeproszeniem debil moze sobie o mnie myslec CO KURWA CHCE i DZIWIC SIE DO WOLI.
Definitywny EOT z mojej strony.