lordypie, nie będę się nad tobą znęcał bo potwierdzasz moje przypuszczenia że jesteś upośledzony ale masz oglądnij sobie ale nie bierz bardzo do siebie tego bo nie chcę mieć ciebie na sumieniu
https://www.youtube.com/watch?v=YZQpptwEceoCo do WOŚP to zawsze zarzucałem Owsiakowi politykowanie i jakieś robienie niepotrzebnych sporów jednak to co on robi od wielu lat zasługuje na szacunek wszystkich, nawet od takich miernot jak niahy czy matki kurki.
WOŚP ma najniższe na świecie koszty i "przejadanie" zebranych funduszy, jest jednym z nielicznych tak wielkich fundacji, które nie działają pod zapotrzebowanie polityczne.
Jeśli kogoś boli dupcia i wypina się na WOŚP to jego sprawa, a wyciągających ręce jest wielu, więc może pomagać w inny sposób potrzebującym i spokojnie odsuńcie się na bok i nie przeszkadzajcie.
Osobiście od kilku lat pomagam, są to jakieś drobne prace w organizacji ale na tym to polega że trzeba chcieć, odpukać nigdy nie było potrzeby skorzystać z tego co finansowało WOŚP i niech tak pozostanie czego życzę wszystkim.
Zachęcam do udziału, zawsze można pomagać bezpośrednio finansowo ale i pomagać w transporcie, cateringu, na magazynie, czy nawet oklejać serduszkami miliony produktów wspierających itd, to jest wielkie przedsięwzięcie, tu nie chodzi tylko że ktoś da 5zł i będzie chodził z serduszkiem dumny.
edit: patrząc na ankietę to jesteśmy chujowym społeczeństwem, a co do pytań to gdzie tam kur... jest coś pisowskiego pierdolcu ?