Ok, kwestia levelowania, BARDZO szybko, wystartowałem na 55lvl, zanim skończyłem dodatek Shadow of Revan już postać była na 65lvl, za common data crystal kupuje się sprzęt Outlander (208), w sumie trzeba kupić bo pod koniec Rishi (a to pierwsza planeta w Shadow of Revan) ma się już 1000/1000 a każde ponad limit idą w powietrze. 65lvl miałem gdzieś w połowie Yavin IV.
Jeżeli komuś zależy na story to trzeba uważać żeby nie przeskoczyć za daleko i robić po kolei, jak się coś ominie to już nie ma możliwości powrotu (do story, bo planety i daily questy są dostepne).
Jak zacząłem Knight of the Fallen Empire to miałem wrażenie że gram w starego KOTOR-a, całkowicie single player, dopiero coś około chapter III czy IV ponownie zobaczyłem innych graczy
Ogólnie jak na razie wrażenia bardzo pozytywne, zobaczymy co będzie dalej, trochę dziwnie się gra jak na mmo bo już max level i sprzęt startowy na operacje kupiony (czyli nagrody z questów do vendora), chodź z drugiej strony to może i lepiej bo nie ma ciśnienia na level i człowiek spokojnie robi story bez pośpiechu.
Jak ktoś jest przed 55lvl to polecam robić misje heroic+2 na każdej planecie, są spokojnie do zrobienia solo a dostaje się za nie niebieski sprzęt lvl178 adaptive (skaluje się do poziomu postaci) który spokojnie wystarcza do wszystkiego.
Zresztą nawet bez opłaconego suba levelowanie jest bardzo szybkie, przed wykupieniem abonamentu wylevelowałem Snipera od 38 do 55 w trzy dni.