Ja pierdziele, co wy tak zawsze na nie. Bete test JTL, wszyscy nazekaja, a jak wyszedl retail, to o jakie to super. Teraz tez, kurde tylko marudzic potraficie. Troche optymizmu cholera.
Moj post ze wczoraj na innym forum:
Nareszcie jest na publicznym TC.
Wszedlem, zobaczylem, usmiechnalem sie, zdziwilem, zaplakalem....
Laughing
Kolorowe ikonki??? COOOOOL Edit: Wcale sie z toba Acidd nie zgadzam. Taka zmiana wyszla na dobre (i nie nazekaj bo widac ze nie wszystko jest jeszcze zrobione). Pewnie masz do tej pory czarno bialy telewizor, bo po co ci zmieniac na kolorowy. (zart, zebys nie odebral tego jak atak na ciebie).
Walka? Nie wiem, nie sprawdzalem. Edit: Juz widzialem, range combat calkiem ok.....roznicy nie widze zbytnio
. Close combat jeszcze nie widzialem.
HAM? Pojebany, nie dokonczony. Edit: Caly character sheet nie dokonczony)
Profesje? Moje sa git, nie wiem jak inne. Tylko troche pomieszali umiejetnosci. Te co powinny byc przy LLC sa w pistol, a te co w pistol sa w LLC Laughing
Jutro przyjze sie temu blizej. Na razie tlum jest wiekszy niz na Eclipse i kazdym innym serwerze Laughing
Kreowanie postaci za pomoca blue frogga jecze nie dziala, (ludzie blyskawicznie trenuja) za to pistoleciki nowe sa zajefajne (z wygladu, nie testowalem). Zmartwilem sie jak zobaczylem, ze moj Sonic nie bedzie juz stunt tylko energic (jak Saber co jest akurat cool), 200k wyzucone w bloto :/
Ale coz. Potestuje, zobacze.
Edit: Widac ze maja jeszce sporo do zrobienia wiec poczekam pare dni zanim znow odwiedze TC. NIE MOZNA TAK KRYTYKOWAC PO WERSJI BETA! Po to sie testuje by te wszystkie niedociagniecia i bledy zlikwidowac i poprawic.