Morgul napisał(a):
mam kilka pyt:
1. Czy MBH/MC/CM4000 to dobra rzecz do pve? Czy moze ogolnie tu nie ma wiekszej roznicy pomiedzy pvp a pve?
Do PvE zamienilbym carab na rifle. Bedzie Ci sie duzo lepiej kitowalo mocniejsze mobki.
Cytuj:
2. Takie np. +5 healing efficiency jak sie przeklada na % ilosc leczonych ran?
Na poczatku (przy skillach medica) kolosalne. Pozniej malo zauwazlne.
Cytuj:
3. Ktos pisal na pl chacie, iz nie ma duzej roznicy miedzy cm4000 a medic0020 ( jezeli chodzi o leczenie samego siebie ) - prawda to? (roznica w healing efficiency jest kolosalna)
Pisalem to ja i pisalem ze na jedi wystarczy mi 0020 z healing effiency ciuchami. Lecze sie za 950-1k, co nie przeszkdza jedikom nazywac mnie cziterem:(
Cytuj:
4. Robiac template mam zwracac uwage na spd,acc,rng def i meele def? czy w ogole na to nie patrzec i jechac jak mi sie podoba ( pod tym wzgledem najlepiej wychodzi mbh w kalkulatorku ) Czy te wlasciwosci maja duze znaczenie w pve?
Skille to podstawa postaci.
Cytuj:
5. Warto robic MC/MCM/Pist0404 zakladajac np solo gre pve czy lepszy do tego jest mbh/mc/cm4000? ( ten pierwszy ma o 35 mniejszy speed.. )
Wszystko zalezy od umijetnosci gracza. Ten template co podales jest b. fajny z tym ze zmieniajac Carabineera na rifle.
Cytuj:
6. Co takiego, ogolnikowo, mozna wycisnac dobrego z MCM - z czym to sie je? Chodzi mi o gl plusy tej profesji.
forums.starwarsgalaxies.com -> proffesions -> Combat Medic.