Morgul napisał(a):
Kassei wyluzuj (...)
Już wyluzowałem, pozatym chodziło mi bardziej o ucięcie tego typu dyskusji niż opier...lenie kogoś
enkil napisał(a):
8, i nie jest istotne kto jest liderem. zawsze 8
Hmm, tak też myślałem, ale doszły mnie słuchy, że drużyna z MSQL może liczyć 10 graczy... Widocznie coś gdzieś pokręciłem
Xanth napisał(a):
To idac za pomyslem, dlaczego nie zrobic jednej gildii Atlantis Razors w miejsce 2 aktualnie istniejacych?
To by było najlepsze rozwiązanie, tylko, nie wyobrażam sobie jak zapanować nad taką masą ludzi, żeby to miało ręce i nogi
Jedyne rozwiązanie jaki pzrychodzi mi w tej chwili do głowy to przydzieleniu każdemu bardziej doświadczonemu graczowi, kilku podopiecznych. Gdyby byłą możliwość oparcia si.ę na jakiejś stworzonej już infrastrukturze to inna sprawa... Rozumiem, że masz na myśli gildie "Hell XIII" i "PL" , co do tej drugiej to nie mam pojęcia jak macie tam wszystko zorganizowane, bo co do tej pierwszej to raczej nie ma się na czym oprzeć... nawet nie wiem ilu nas wszystkich jest
Ewentualnie ja bym widział to w taki sposób. Połączyć się w jedną gildię pod jakąś nową nazwą , gdzie Razors byłyby organizacją w organizacji w mniej więcej takim kształcie jaki został opisany. BTW Bardzo podobnie jest w amerykańskich gildiach, które posiadają własne eskadry myśliwskie lub akademie jedi do których nie należa wszyscy membersi gildi, a tylko niektórzy... Pozatym pojawia się następny problem
nigdy nie myślałem o Atlatis Razors jak o gildi, a raczej jak o organizacji istniejącej ponad gildiami. Zresztą widać to po tych co się już zadeklarowali... Enhu "SOL", Jasonos "EFF" itd. I jeszcze jedno... jak już kiedyś Yarpen zauważył przy gildiach mieszanych pojawia się masa problemów...