Wreszcie mam i zaczalem grac, no i mampare pytan (w grze na kanale PL sie nie pytam bo nei chce sie narzucac - wiecei, lepiej nie stac sie denerwujacym noobkiem
wiec tu zamieszczam - poza tym staram sie wszystko rozkimniac on my own
):
1)odnosnie flora survey device (mam nadzieje ze nie pokickalemnazwy), otoz skanuje terenw posuzkiwaniu np. Tatooine wild rice, namierzam jakies zrodlo i zaczynam wydobywac, potsac kleka po czym po chwili pojawia sie komunikat ze moge tylko namierzac... Pytane zatem: Czy do wydobywania skladnikow roslinnych, potrzebne sa jakies skille, albo jakies specjalne narzedzia?
2) Hmm czasem w czasie walki z mobkami na moim lvlu, gdy walka jest bardzo dluga nagle mobek znika... :/ pingi na eclipse mam ok ~150 ms, i zadnych straconych pakietów :> Spotkaliscie sie z tym?
3) Hmm czy da sie sprawdzac jakos wyzwanie questow? W Bestine niedaleko starportu jestkoles ktory zleca serie questow, najpierw ubicie kilku rodzajow mobkow (warren, rill etc.), po czym jakiejs bandy, pierwszy oboz spoko - mobki na 1 lvlu, ale gdy dostaje zadanie zabicia lidera jade na miejsce a koles ma 18 lvl :/
4)Czy warto jest szybko wygrindowac postac a dopiero potem bawic sie w questy etc?
dzieki z gory za odpowiedzi.