Jak to Ferdek powiedzial "Ta gra przezywa swoj renesans"
BH i Jedi jest duzo ale te 80% to przesada, to cos jak w WoWie rogue, shaman i paladyn. Cos podobnie ich duzo.
Przed CU to ja widzialem kupe ludzi tylko w Theed i Mining outpost. Teraz to nie wiem czy nei za duzo tych ludzi jest
Endgame? Ja moge ci powiedziec ze malo znam endgame contentu, ale Xanth mi opowiadal ze nie wszystkiego jeszcze widzial, a gra od epoki kamienia w to hehe
Co do questow to nie ma ich tak duzo jak w WoW, ale za to kazdy ma swoja mniejsza lub wieksza historyjke i nie wciska sie accept ale prowadzisz dialogi.
Nastepnie gierka nie jest na wymarciu, SOE bardzo dobrze potrafi rozwijac swoje gry, a w przypadku SWG to nie widzialem jeszcze takich wywrotow i zmian porownujac z innymi mmo. Jak narazie co roku jest dodatek, ale taki konkretny- czyt. zmiena wszystko prawie.
Community? PL community w wiekszosci jakich ludzi spotkalem (pomijajac starych znajomych, mowie o nowych
) jest zadziwiajaco "wporzadku". A poza PL to se czasem nawet pogadam z kims o filmie dobrym czy ksiazce. Ogolnie ciezko o frajerstwo, ale sie zdarza.
PS. Ogolnie to powinienem ci powiedziec, ze odp na te pytania znajdziesz w innych tematach.