tczewiak napisał(a):
Uwaga - zostaliśmy oszukani! Jeśli chcecie kupić SWG po to aby zostać po długich testach jedi to zrezygnujcie.
Jezeli kupujecie SWG tylko dla Jedi, to rzeczywiscie zrezygnujcie. Taniej was wyniesie kupno KOTOR lub Jedi Academy.
tczewiak napisał(a):
...zaś inne melee profesje mają zostać usunięte.
This is so bullshit.
Wierzycie w takie bzdury?
Buahahaha. Ktos rzucil, ze Jedi bedzie startowa profesja i ludzie w to uwierzyli. A to, ze profesje melee maja byc usuniete..... Hahaha. Co to? "Mamy Cie"?
Za dlugo gram w SWG, by w to wierzyc. Co jak co ale SOE nie popelni samobojstwa.
Gdyby zrobili Jedi profesje startowa, to bylo by mniej wiecej cos takiego:
(to tylko przyklad) 100k starych graczy by odeszlo (i tak coraz wiecej odchodzi, czesto wlasnie z takiego powodu, ze Jedi jest bardzo latwo zrobic i za duzo ich biega), a nowych 12-latkow przyszlo by z 80k. Po czym z tych 80k po darmowym miesiacu zostalo by z 30k. To sie im po prostu nie oplaca.
Jak twoim priorytetem jest Jedi, to rzeczywiscie kicha z tym bugiem. Choc ja wcale zdziwiony nie jestem. I nie zdziwie sie jak nie naprawia tego przez nastepne 3 miesiace. Potem sie okaze ze robia kolejny revamp Jedi, i to co robiles do tej pory pojdzie w zapomnienie.
PS. Tiggs to kobieta.
PS2. Jest 35 innych profesji i wiele z nich ciekawszych od Jedi. Nawet duzo ciekawszych. Moja rada jest - daruj sobie tego Jedi narazie, bo sie piekielnie zawiedziesz.