Gefaran napisał(a):
Z tego co ja zrozumialem znika tylko efekt clone, nie znika zniszczenie z uzywania przedmiotu/broni/zbroi. Tak, ze nie powinno to za mocno wplynac na rynek zbrojeniowy. ADK tez dalej jest przydatne w takim pypadku. Efekt 'veterana' mnie osobiscie tez kreci, bo przeciez tez go dostane a zaden ze mnie veteran ;] Zobaczymy jednak w praniu jak to bedzie wygladalo, z listu wyglada obiecujaco, jednak zycie nieje bajka ;]
Ps. Czy musimy pisac na obu forach to samo?
Item decay has been completely removed from the game.tczewiak napisał(a):
Tiggs napisał(a):
Yes, anyone can follow the path of the Jedi but like all professions mastery will require time and experience. The new Jedi profession will be equal in combat effectiveness with the other professions. It will still however deliver on the promise of the Star Wars Jedi mystique and will allow players to “live” as Jedi in the world of Star Wars Galaxies.
A jak pisałem o tym przecieku kilka dni temu to mnie zflamowaliście...
Po 1 kto flamowal?
Po 2 nie widze by bylo napisane, aby Jedi bylo startowa profesja.
Jest napisane:
"Tak, kazdy moze (a nie mogl kazdy?, przyp.) podazac scieszka Jedi ale jak wszytkie inne profesje wymasterowanie bedzie wymagalo czasu i doswiadczenia. Nowa profesja Jedi bedzie rownia, efektywnoscia w walce, innym profesjom. Jednakze bedzie dalej dostarczac obiecana, StarWarsowa mistycznosc Jedi i bedzie pozwalac graczom "zyc" jako Jedi w swiecie SWG."
Nie widze w tej wypowiedzi NIC, co swiadczylo by, ze Jedi bedzie startowa profesja. Wnioskuje, ze po prostu ja znerfuja i bedzie rownie skuteczna jak inne profesje ale bardzij klimatyczna.