Coz, jezeli to co pisze ten koles to prawda, chcialbym rzecz "a nie mowilem". Choc raz juz to powiedzialem (zaraz po dyskusji na temat zaangarzowania sie LA w SWG), to z drugim razem poczekam jeszcze ze 2-3 miesiace.
Co do pre CU, to Giw, co ma pre CU wspolnego z wioska, fs i hologrinding? Zmiana pod tym wzgledem nie ma znaczenia.
Przeciez Aurelia weszla na dlugo przed CU.
Mnie sie CU bardzo podobalo. Jak tylko wprowadzili buffy zaczal sie znienawidzony przezemnie SOLOgrinding. Ide do doktorka, ten daje mi zastrzyk i jestem GOD! Potem latam od jednego gniazda Rancorow do drugiego i rozwalam wszytko po drodze. Dla mnie bzdura totalna.
A tak to spotykalo sie z kumplami i sie polowalo. Samemu tez bylo mozna ale trwalo to dluzej i bardziej realistycznie. Byly i qesty ktore robilo sie w pojedynki i takie ktore tylko w grupie. SOE zrobilo i to bylo dobre
Ale nawet jezeli to 100x bardziej wole pre CU niz post Ngggg........ Nawet moja klawiatura sie buntuje i nie chce tego napisac.
No ale gdyby cofneli sie do post CU bylo by cool.
A najlepiej jak by wlasnie zrobili nowy mmorpg w SW w czasach Starej Republiki. Juz nie jeden raz mi sie to marzylo.