tczewiak napisał(a):
Gerrah napisał(a):
A moze jakas konstruktywna krytyka? Tylko na "LOL" cie stac? Ja caly czas gram, codziennie przegladam oficjalne forum i staram sie podawac informacje najobiektywniej jak potrafie... Poza tym jak napisalem sa to tylko moje prywatne odczucia. Nic nie prorokuje... Ale jesli potrafisz tylko w ten sposob podsumowac moja wypowiedz, to gratuluje krasomowstwa.
Bo jak możesz porównywać to gówno do preCU czy CU skoro ich na oczy nie widziałeś?
Widać jak Ty długo w to grałeś, skoro nawet Gerraha nie znasz
Robisz się specjalistą w sprawie o której uja wiesz i mam to gdzieś, ale przynajmnij nie obrażaj innych graczy. Grałeś dużo krócej odemnie, a gdzie mi tam do playtime Gerraha. Szczerze mówiąc to nie pamietam, żebym cokolwiek w grze z Tobą robił, nie wiem jakiego joba miałeś, nie wiem nawet kto Cię do Razors przyjął bo na bank nie ja, a osobiście siedziałem w grze często po 16-18 godzin dziennie. Robiłem screeny z eventów, mam je na HDD i na ŻADNYM Cię nie mam, w pzreciwieństwie do Gerraha, który robił z nami Necrosisa, Bunkier, Avatara i chyba na veccie też był. Z gry wogóle Cię nie kojarzę specjalisto. Pamiętam tylko jak najeżdżałeś na grę i się zachwycałeś nadchodzącym NGE, kiedy wszyscy je krytykowali. Gerrah grał preCU i preNGE i postNGE i moim zdaniem się obiektywnie wypowiedział, czego Ty nie potrafisz.