Trochę wrażeń
Dociągnełem 50lvl, samo levelowanie jak dla mnie rewelacja, w sumie ani chwili się nie nudziłem (w takim WoW czy innych mmorpg to się po 10lvl nie chciało już czytac questów, jak ktoś wyżej napisał, zło konieczne).
Na 50lvl gram 4 dni, okazało się że na co najmniej dwóch planetach są strefy dla 50lvl z questami, część daily, nawet fajne (pewnie spowszednieją), na Ilum wiele nie robiłem, gra się troszkę trudniej, nadal jakaś fabuła jest.
Strefa pvp na Ilum, przynajmniej na moim serwerze, pusta, ale tu nie dziwne bo musi być znacznie więcej 50lvl.
Nudy nie czuję, w gildii ludzie dociągają levele, łazi się razem itp.
Co będzie dalej to czas pokaże, ale ja myślę że mają max miesiąc na content patch bo ludzie co już grali w inne mmorpg przejdą przez obecny content jak przecinaki i zaczną się nudzić.
Wszystkie flashpointy w trybie normal - łatwe, ale łatwe dla ludzi co mają jakieś ogarnięcie, słyszałem narzekania że Hammer Station za trudne ....
Ogólnie gra fajna, jak czegoś nie spieprzą - czyli nie poprawią bugów i nie będą się lenili z contentem to coś z tego będzie.
Oby nie skończyło jak Age of Conan, szumne zapowiedzi, dobry początek (mam na myśli levelowanie do 20lvl) a potem jedna wielka śmierdząca kupa której nic nie mogło uratować