Bloodleaf napisał(a):
Nie ma outdoor pve w Tor ?? o.O Lol Kabra ale teraz to ty pierdolisz widać że znów ci wiatr w drugą stronę zawiał.
No oczywiście w Tor tez żadnych rajdów nie ma kompletnie, wszystkie HM są zbugowane ( LoL ) i ogólnie wszystko ssie, w Rifcie jest super to może idźcie sobie w niego pograć zamiast wylewac wasze żale , w sumie nie wiem po co to wasze usilne przekonywanie że toR jest do d.
Dobra idę grac dalej i cieszyć sie grą
Idz w pizdu bo glupis jak but i bronisz gry jak fanboj nie wiadomo po co podczas gdy to o czym ja pisze (bugi oitp..) to sa fakty. Wez ze se poczytaj forum TORa ja gidliesie zala na pobugowane HMy, oneshotujacych bossow, zbugowane i "zeksploitowane" na maxa Ilum.
RAID jest w TOR jeden - ledwo dzialajacy. I drugi na PTR, ktorego sie nawet przetestowac nie da no bo poco, Bioware takiej potrzeby nie widzi pewnie.
I prosze opisz mi jaki to jest outdoor ENDGAME (bo to slowko jakos "zbiegiem okolicznosci" ofc pominales) PvE content w TOR. Czyl ico odpowiadajace Raid Roftom w RIFT. Czekam.
JEbie mnei to ze tym masz fun z gry - jak dyzkutujemy o takich rzeczach to obiektywnie i w oparciu na faktach a te sa taie z econtentu jedt mniej niz w RIFT i jest zbugowany w chuj. A bedzie jeszcze bardziej jak wyjdzie nowy bo jest nawet nieprzetestowany.
PS. Sorry jest w TOR ok. 10 Daily questow na 50ll na Belsavis i Corelli - to pewnie ten "outdoor PvE content" lol.