Scorpio napisał(a):
Odnosnie "plecaczków" z PvP to ma rację.
Troche to popieprzone jest, z plecaka chempiona wypadaja comendacje centuriona, a z plecaka battle mastera commendacje chempiona. I dodatkowo nie ma sprawdzenia czy masz juz dany item, to samo w instnacjach, nie ma ograniczenia do klas z instancji, tylko sa itemy bound. Jak juz powinny leciec recki i matsy i kazdy by sobie dobral co mu potrzebne.
Z +-18 otwartych plecaczków mam pasek, czapke i implant - trochę mało, biorąc pod uwagę że jednak ileś tam tych WZ musiałem zrobić. Jako tank nie bryluje w PvP dps-em, wiec i medali mniej, spierdolone specjale potrafia mnie zabic w 10 sekund, np te pieprzone rakiety mercenary, co to za skill co ownuje tanka niezaleznie od buffów i właczonych def-ów w 10 sekund ? ? ? Z drugiej strony moje "specjale" odbijaja sie od def-a bo sa kinetic - nie force lub internal. Dodam do tego, że z 7 wygranych meczy zaliczylo mi raz 2 do daily, oraz żeby było weselej dla stricte 50 WZ dostaje 15-20 k expa i 1,5-3 k cash ... wolal bym punkty lub stimpaki PvP, ktorych juz nie dostaje z daily ... a sa uzyteczne. I jeszcze LAG ownz, zazwyczaj w grach mmo lag uniemozliwia wygranie w PvP, a w swtor odwrotnie, im wiekszy lag tym wiekszy dps i mniejszy dmg, raz udalo mi sie przebiec na lagu cala plansze do huttbala i zaliczyc bramke bo mialem pelna nietykalnosc, tak samo w void star.
Powiem Ci ze tylko Tanki mogą dostać maksymalną ilość medali.
2 Można dostać w pierwsztm starciu wystarczy rzycuc aoe taunta
Najwiecej może dostać jagger/Guardian bo jeszcze za 5k hita ale srednia ilosc medali tanka to 8-9 (4 za defa, killing blow, 10 zabic, solo kill, 75k dmg, 2,5k hita) Jak spamujesz Aoe to dostaniesz pewnie jeszcze za 25 killi
Przydala by się bichemia do2,5k hita ale pozostale mozna robic bez biochemii