Piszpan napisał(a):
Atherius napisał(a):
Huragan napisał(a):
Niah, powinienes wykonac double facedesk z powodu ze nabrales sie na SWTOR :)
Jemu już nie nie pomoże, ale to wina tego, że nie ma swojego zdania i gustu i gra we wszystko to co reszta, żeby tylko grać.
No i oczywiście wow emo enemy a spędził w tej grze pewnie więcej czasu niż w w reszcie gier, nie zdziwię się faktem jak gra w skrytości tak jak kabraxis. ;>
zaraz zaraz czy to nie ty cytuje "opierasz sie na opiniach swoich znajomych" a teraz krytykujesz kogos kto chcial razem zagrac z kims? Tak nacial sie jak kilka milionow innych ludzi ale przynajmniej sprobowal SAM i moze miec wyrobiona WLASNA opinie i mysle ze tych 2-3 pierwszych tygodni nie zaluje. Zamilcz wiec i nastepnych razem piszac opinie buduj je na WLASNYCH doswiadczeniach dla dobra naszego skromnego comunity.
Napisałem, że niah gra z byle kim aby grać a nie, że ze znajomymi - bo wątpię żeby jakiś tutaj miał, także nie wiem przychlaście co się rzucasz, chyba ci mózg obumarł z zimna od wertowania tirów po nocy. Może wreszcie jakąś porządną zabawkę skręcisz albo wyprowadzisz z naczepy audi q8.
Także nie psuj mi dobrego, walentynkowego humoru swoimi wypocinami i idź w pizdu, albo z niahem pograj to zostaniesz jego pierwszym znajomym i przy okazji on twoim. ;>