rafgate napisał(a):
hell padlo i atlantis prawie padlo tez przez takich ludzi co wykozystali 30dni grania i olali 90% polskiego community sklada sie wlasnie z takich ludzi
O wypraszam sobie. Atlantis nie padlo (ani prawie ani wogole) i ma sie dobrze. Nawet pare ludzi przybylo. A to ze jak ide na urlop nikomu nie ma sie miastem ani gildia zajac, to nie moja wina.
HXIII mialem juz chec dawno zmienic w co innego ale jedni marudzili ze tak dobrze a innym sie nie chcialo dupy ruszyc za przeproszeniem i pomoc. Wiec co sie dziwicie. Jak bylem byly polowania, wspolne wypady (nie tylko HX ale i inni mieszkancy Atlantis). byly tez eventy ale jak mnie lub SniperXa nie ma to juz nikt nie kiwnie palcem by cos zorganizowac. A po to w koncu wybudowalem cholerne miasto. W koncu jeden Kassei sie pokazal i chcial pomoc. A to ze mialem urlop i stanelo wszytko w miejscu, to przepraszam, ale po zalozeniu miasta mialem prawo odpoczac.
Teraz wrocilem, miasto sie rozbuduje (w sensie kantyna, parki, latarnie, itp.), cos sie zorganizuje i bedzie ok.
Co do gildii, to bylo w niej ponad 40 osob, a to ze gralo 10 to nie moja wina. Ale przynajmniej w te 10 osob sobie polowalismy i robilismy rozne wypady. Zawsze zapraszalismy, a ilu bylo chetnych? Wiec nie chrzancie mi glupot.
Ale dobrze sie stalo. W gildi beda ludzie grajacy (poki co haha) i wszytko sie fajnie zorganizuje. Jako szef milicji sluze pomoca z dostepem do miasta, itp.