Atherius napisał(a):
Dopiero teraz ta gra jest tak każualowa, że aż fajna, wyzwań wolę szukać w rl, wracam co dodatek i zawsze mam 2-3 miechy bitej zabawy.
Śmiejecie się, ale jakoś nikt nie potrafi zagrzać dłużej miejsca w innym mmo, coś w tym musi być. I wcale nie chodzi o pandy.

Powinni pozbierać pomysły z innych themeparków i wydać jakiś dodatek, który diametralnie zmieni mechanikę, wyciągnie ludzi z miast i kolejek do instów/bg.
Już nawet głupi cata sprawił, że chciało się levelować nową postać, bo zmienili wygląd krain, które się znało od premiery.
Szkoda tylko, że idą w stronę zwiększania powierzchni do levelowania, podniesienia max lvl, dodania nowych inst itp. Panda jest już na lepszej drodze ale chciałbym totalnego pierdolnięcia i zmiany o 180*.
W UO i Lotro grałem dłużej niż w WoW, do którego jak zrezygnowałem to już nie wróciłem i nie mam zamiaru. Po prostu nie odpowiada mi gra gdzie 90%+ czasu napierdala się instancję :/
Przez pozostałe 10% się na instę czeka ew. robi przygłupawego daily questa po raz 98...
Ale spoko wiem ,że miliony ludzi to lubią - po prostu różne preferencje.
Mmorpg to teraz tak różne gry mogą być / są ,że czasem nie mają ze sobą dużo wspólnego (ofc 95% mmorpg kopiuje wow ale to inna sprawa

)