Ja dobilem 50lvl sw, jeszcze troche storyline mi zostalo ktore pewnie zrobie, a pozniej to nie wiem co. Nic ciekawego tam na mnie nie czeka. Ostatnio w ogole ciezko mi wlaczyc swtora, ale jak juz wlacze to jednak sporo siedze, takze potrafi wessac.. tylko, ze nie ciagnie do powrotu. Ciagle nie wiem czy dac cancel czy przedluzyc o 1miech, jeszcze pewnie poczekam. Najwyzej sobie altami polatam.
Farmienie instancji to nie dla mnie, pvp na tych wz jest tak bezcelowe (itemzory) ze wole sobie wlaczyc sc2 lub bf3. Na 50 jest jakis raid do przejscia i fp na hard modzie, tyle ze ja przeszedlem juz na normalu i mi sie znudzily. Do tego dochodza jakies daily/weekly z tego co widzialem no i ilum. Open pvp w tej grze nie wystepuje - nie bylem na illum jeszcze - i w sumie mi to nie przeszkadza, chociaz szkoda ze gra jest tak skonstruowana ze ciezko spotkac przeciwna frakcje. Moze z 10razy dobijajac do 50lvl nadzialem sie na republike. Nie podoba mi sie to instancjonowanie swiata, no ale to zwieksza jakosc "singla", niestety kosztem mmo.
W tej weekendowej becie zrobil na mnie wrazenie ten "singiel" w stworze, wiec go kupilem, gdybym nie zagral tej betki to bym nie kupil bo gra sie w ogole nie interesowalem. Jednak ten singiel starcza na krotko i zajawka z bety powoli wygasa. Questy klasowe sa fajne, poboczne juz mniej a reszta gry jest po prostu standardowa albo slaba. Nie widzialem tam nic robiac ten 50lvl co by bylo zaskoczeniem(pozytywnym) i zero łał. No poza widokami, bo na niektorych planatach pejzaze sa naprawde ladne. Liczba bugow i niedopracowanie czasami po prostu wkurwia, czlowiek ma juz dosc jak musi powtarzac niektore q czy bossow/cokolwiek. Niestety zdarza sie to czesto, technicznie ten produkt lezy i kwiczy.
Swoja droga w wow dobicie do 60lvlu zajelo mi chyba 3miechy, tutaj 3tyg i 50lvl. A nie latalem w ogole statkiem i wz olalem calkowicie, fp max 3-4 razy zrobiony jeden. Robilem tylko questy na planetach, osobiscie lubie levelowac i rozwijac swoja postac (nie zbierac itemzory) wiec dla mnie to minus. Dla mnie dobra gra to taka ktora oferuje kupe zabawy na kazdym lvlu a nie farme/pvp na max.. i lvlowanie jest w miare dlugie.
Jeszcze jedno - rynek, ogolnie wyglada lipnie, ja nie wiem po co ktokolwiek ma kupowac cokolwiek w tej grze. Ciagle dostawalem b.dobre itm z q/fp a na 50 to pewnie i tak najlepsze beda z dropow. Ja chodzilem ubrany praktycznie nontop od ok 20lvl z itemow za te commendation+itemy z q i fp. Na aukcji kupilem 2 itemy przez caly lvling, bo chcialem cos kupic... w sumie zapowiada sie to tak jak w Rifcie, gdzie na aukcji sa 3itemy na krzyz bo nikt niczego nie kupuje(nie potrzebuje).
PS. A jeszcze bioware zaliczylo faila z kompanami, mam vette z obroza (nie zdjalem jej) i od ok 15lvl ciagle ma ten sam dialog ze mna. Kompletnie nic sie nie zmienilo, a bylo tych dialogow z nascie. Ja jej nie sciagne obrozy bo nie chce, a najwidoczniej dla bioware to jedyna sluszna droga. To jest spory minus w tym "singlu".
|