Mi się wydaje że tak naprawdę, nigdy tu nie było dobrego systemu jedi. Albo za słabi albo za mocni, wiadomo że jedi jest wyjątkową postacią w świecie Star Wars, co wiąże się z długim grindem itd. Bo wiadomo na kozactwo trzeba zasłużyć
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
, no ale w takim przypadku 80% serwera grindzi i nie robi nic innego, z drugiej strony jak jedi jest osłabiony, ze wszystkich stron słyszy się płacz, że tak nie może być i że to nie trzyma się realii Star Wars. Moim skromnym zdaniem
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
powinno się wypieprzyć wszystkich jedi z galaxies i by było po kłopocie, co prawda sam mam jednego elderka, ale jakoś nie odzwierciedla mi on tego klimaciku, jaki emanował od darthow, obich itd.
Niestety prawda jest okrutna, nasze kochane SOE wprowadziło system nie do końca dopracowany i przemyślany, teraz się z nim borykają, ale na pierwszy rzut oka, metody, które oni stosują do naprawy całego tego bajzlu, są tak samo innowacyjne i nowoczesne, jak leczenie prostaty po przez amputacje jąder
.
Najlepiej by było zakończyć ten jeden wielki, płatny beta test i wziąć się na poważnie za nowe swg, ale wszyscy wiem że jest to tak samo prawdopodobne jak usunięcie większości bugów
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
.
Czy jest jeszcze sens ?? sam nie wiem, jest to jedyne Star Wars MMORPG i maniacy tego klimatu nie mają jak na razie innego wyjścia. Pozostaje nam czekać na cud