Kassei napisał(a):
-grafika (gram na takich samych ustawianiach co w listopadzie i to co wtedy wydawało mi się super obecie ssie na całego w porównaniu do takiego DDO albo FF - grafa sie zestarzała strasznie)
Wlasciwie to mozna powiedziec, ze grafika sie polepszyla - lepsze tekstury devsi dali.
Kassei napisał(a):
-animacja (koszmar wrecz, niewiem jak kiedyś mi to nie przeskadzało)
Niestety.. Pozostaje miec nadzieje, ze kiedys devsi to poprawia.
Kassei napisał(a):
-masa bugów (obecnie to nawet prawidłowo postać na krześle nie siedzi-przynajmniej mi)
Z krzeslem to troche przesadziles... To, ze po wylogowaniu siedziales w innym miejscu zdarzalo sie i przed NGE. A bugi byly, sa i beda zawsze. Nie da sie ich uniknac w produkcie, ktory jest caly czas rozwijany.
Kassei napisał(a):
-brak podziału profesji (każdy jest DD, tankiem, wiekszość debufferami, no może chyba tylko medic ma jasną rolę)
Pozostaje czekac na specjalizacje... Mam nadzieje, ze to przywroci roznorodnosc.
Kassei napisał(a):
-mozliwość solowania mobów CL93+ na 80lvl
Wczesniej tez sie dalo...
Kassei napisał(a):
-grind solo
Wszyscy placza, ze chca pre-cu. Tam tylko i wylacznie bylo solo. Ale mi takze sie to nie podoba, wolalem grupy na Dantooine
Kassei napisał(a):
-combat (nudny, mało widowiskowy-animacje specjali, kompletnie nieprzemyślany i niedopracowany, zero jakiejś strategi w walce, pozatym moby warpują, albo się zatrzymują w miejscu niewiadomo czemu )
Warpowanie mobow bylo zawsze i jest spowodowane lagami. Zatrzymywanie sie NPC to jakis bug z pub29. I uwierz mi trzeba stosowac rozne taktyki w walce.
Kassei napisał(a):
-częsty restart serwerów
Wnerwiajace...
Kassei napisał(a):
-mało profesji
Przynajmniej devsi moga sie bardziej skupic na tych co istnieja. Jak wejda specjalizacje to mi to wcale nie bedzie przeszkadzac.
Kassei napisał(a):
-uproszczenie ekwipunku (brak AA i CA)
A najbardziej wkurza mnie unikanie przez devsow odpowiedzi na pytanie co z AA i CA...