Cytuj:
Widzisz, z tego co wiem to jest forum miłośników MMOcRPG, a czytając wasze posty, nie tylko na temat SWG można dojść do wniosku że większość MMO to porażka. Większość wypowiedzi to narzekania. Może to forum antyfanów MMO, zastanów się na tym. Skoro to jest forum o tej tematyce to chyba nie należy ludziom psuć zabawy.
Gram od prawie 3 lat w EQ, to chyba mowi samo za siebie.
Uwazam UO i DAoC za dobre produkty nigdy ich nie flamowalem.
'Milosnik mmorpg' to wg Ciebie ktos kto uwielbia wszystkie tytuly mmorpg jakie sie ukazaly?
To forum jest o tematyce SWG, bylem beta testerem zaplacilem za ta fuche 15$ uwazam za sluszne podzielenie sie moimi doswiadczeniami z ludzmi ktorzy takiej okazji nie mieli.
Bylo nas tu z 6 beta testerow i wszyscy mamy zastrzenia do tych samych aspektow gry.
Do tego masz zagranicznych testerow ktorzy mowia o tym samym.
Zbieg okolicznosci?
Mowilem juz to pare razy i powtorze ja nie odradzam nikomu kupna wrecz odwrotnie 'kup i sam sie przekonaj!' po prostu opisalem moje doswiadczenia z ta gra...
Cytuj:
Zamiast napiasać coś o grze skoro graliście w bete, zamiast pogadać o tym co można zmienić a co jest fajne, zajmujecie się wyśmiewaniem tych co chcą w to grać.
Mumin zalozyl post w ktorym wiekszosc z nas proponowalo ze odpowiemy na wszelkie pytania zwiazne z SWG, czemu tam nie postnales swoich pytan?
Opisalem co jest fajne i co TRZEBA zmienic napislalem tez o samej grze.
Co wiecej mialem dodac, punkt po punkcie co robilem kazdego dnia bety w grez?
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2003-07-06 11:31 ]</font>